Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spurs melden zich voor Ron Vlaar


20 december 2005 - Tottenham Hotspur heeft zichbij AZ gemeld voor verdediger Ron Vlaar, zo meldt dagblad De Telegraaf. Eerder bood Ajax tevergeefs 1 miljoen euro voor de talentvolle verdediger. Ajax haakte daarmee af, het Tottenham Hotspur van Martin Jol zou echter graag willen onderhandelen. Volgens De Telegraaf houdt AZ vast aan een transfersom van 3,5 miljoen euro.


Tottenham Hotspur zou ook voor AZ voorzitter Dirk Scheringa een welkome optie zijn. Scheringa gaf eerder aan niet langer te willen onderhandelen over spelers met AZ. Een vertrek van de momenteel ontevreden Vlaar naar Tottenham Hotspur is echter goed mogelijk. Overigens zouden ook PSV en Feyenoord concrete interesse hebben in de international.

Vlaar komt bij AZ voorlopig weinig aan spelen toe. De talentvolle verdediger moet Barry Opdam en Joris Mathijsen voor zich dulden en heeft ook nog concurrentie van Kew Jaliens. Alle vier de spelers zijn internationals. Louis van Gaal bouwt echter op Opdam en Mathijsen, maar benadrukt dat Vlaar een gouden toekomst voor zich heeft en dat hij geduld zal moeten hebben. Vlaar wil echter graag mee naar het WK in Duitsland en zal zodoende meer aan spelen toe moeten komen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!