Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Iwan Redan op proef bij Ipswich Town


20 december 2005 - Iwan Redan is in zoektocht naar een club in Engeland nu op proef bij Ipswich Town. De 25 jarige Redan komt bij Willem II niet meer aan spelen toe, ook de interimcoach Zwamborn geeft hem geen nieuwe kans. Redan wil zodoende zijn loopbaan voortzetten in Engeland en was eerder dit jaar al op proef bij Sheffield Wednesday en Preston North End.

In januari kan Redan dan eindelijk de overstap maken naar Engeland. Preston North End gaf eerder al aan de speler een aanbieding te willen doen. Nu krijgt hij ook de kans bij Ipswich Town om een contract te verdienen. Ipswich is op zoek naar een vervanger voor de geblesseerde aanvaller Sam Parkin. Redan speelde eerder bij RBC Roosendaal, RKC Waalwijk en Roda JC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!