Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Lokomotiv Moskou aast op Edgar Barreto'


20 december 2005 - Edgar Barreto wordt gevolgd door de Russische topclub Lokomotiv Moskou, zo meldt Omroep Gelderland. Vertegenwoordigers van de club waren afgelopen zondag aanwezig bij de wedstrijd FC Groningen-NEC, maar zagen de Paraguayaan slechts in actie als invaller. Barreto kwam in januari 2004 met behulp van externe investeerders naar NEC met de bedoeling om hem later met winst weer te verkopen.

Barreto stond al in de belangstelling van diverse clubs waaronder Feyenoord en het Duitse HSV, maar NEC kreeg nooit een concrete aanbieding. Lokomotiv Moskou werd afgelopen seizoen tweede in de Russische competitie en wil met investeringen kampioen worden. (Omroep Gelderland)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!