Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV eenvoudig voorbij FC Twente


20 december 2005 - PSV boekte vandaag een vrij eenvoudige 3-0 zege op FC Twente. In het eigen Philips stadion stond het lange tijd 0-0, totdat Jefferson Farfan op aangeven van Jan Vennegoor of Hesselink de score opende. PSV speelde het duel overigens zonder de verdedigers Lamey en Alex, beide waren geblesseerd zodoende was er weer eens een plaats in de eerste elf voor Eric Addo.


De toeschouwers moesten lang wachten op de eerste goal. FC Twente verweerde zich knap, Sander Boschker moest een aantal malen redden. Verwacht werd dan ook dat beide teams zouden gaan rusten met een 0-0 ruststand. Het ging allemaal iets anders. Jefferson Farfan kreeg een klein beetje ruimte van zijn directe tegenstander Heubach en wist daar direct van de profiteren door de bal te schieten in de verre hoek.

Nadat in de tweede helft FC Twente via Gerritsen nog op de kruislat schoot, liep PSV uiteindelijk uit naar een 3-0 overwinning. Jan Vennegoor of Hesselink nam beide treffers voor zijn rekening. De 2-0 viel een half uur voor het einde, de derde goal (een intikker) werd gescoord in de laatste minuut van de wedstrijd. Donderdag zal de loting worden verricht voor de kwartfinale.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!