Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Ham vertrekt al weer bij Utrecht


21 december 2005 - Harry van den Ham vertrekt al weer bij FC Utrecht. De 51 jarige Van den Ham was pas sinds begin dit seizoen werkzaam in de Domstad als assistent-trainer van Foeke Booy, daarvoor gaf hij zijn baan als hoofdcoach van TOP Oss op. Volgens het persbericht heeft de samenwerking niet gebracht wat beide partijen hadden verwacht. Zodoende is in goed overleg besloten uit elkaar te gaan.


'Het is jammer, dat het zo is gelopen', zegt voorzitter Jan Willem van Dop in het persbericht. 'Maar Harry is in zijn trainerscarrière voornamelijk als hoofdcoach actief geweest en zo zie je, dat een goede hoofdtrainer het niet per se ook als assistent naar zijn zin hoeft te hebben. Als dat niet het geval blijkt te zijn, kun je beter met wederzijds goedvinden uit elkaar gaan'.

Ook Harry van den Ham betreurt het dat hij de club al weer verlaat: 'FC Utrecht is een mooie club en ook ik had gehoopt langer aan deze club verbonden te blijven', aldus Van den Ham. 'Maar als beide partijen het gevoel hebben dat een samenwerking niet brengt wat iedereen ervan had verwacht, dan moet je realistisch zijn'.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!