Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ ten koste van NEC door in beker


21 december 2005 - AZ heeft zich vanavond ten koste van NEC geplaatst voor de kwartfinale van de Gatorade Cup. In de eigen Alkmaarderhout had AZ een bijzonder lastige avond tegen NEC maar won desondanks met 2-0. Het aanvallend onvermogen aan Nijmeegse kant speelde een grote rol.


Al na twaalf minuten kreeg AZ een strafschop. Natuurlijk wist Denny Landzaat dit buitenkansje weer te benutten. Scheidsrechter Wiedemeijer gaf overigens wel heel makkelijk een strafschop aan de thuisploeg nadat Shota Arveladze in aanraking kwam met Peter Wisgerhof. Later kon NEC ook een strafschop krijgen, maar Wiedemeijer oordeelde anders op de overtreding op Olsson.

In de tweede helft was het AZ met het meeste balbezit maar de beste kansen waren zonder twijfel voor NEC. Henk Timmer moest een aantal malen knap redden. In de blessuretijd van het duel scoorde invaller Pius Ikedia nog de 2-0.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!