Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Schalke '04 wil Hiddink als trainer'


22 december 2005 - Schalke '04 aast op PSV trainer Guus Hiddink. Nadat trainer Rangnick vorige week werd ontslagen door de club uit Gelsenkirchen werd de naam van Hiddink al veelvuldig genoemd. Concreet werd dat tot dusver echter nog niet, nu lijkt de Bundesligaclub toch een poging te willen wagen, zo meldt AD Sportwereld.


Volgens het Algemeen Dagblad heeft de commerciële man van Schalke, Andreas Müller, al laten weten dat Hiddink de voornaamste kandidaat is om de trainer te worden. Het is nog onbekend of er ook een rol is weggelegd voor PSV-assistent René Eijkelkamp die in de periode 1997-1999 als speler actief was bij Schalke '04al in verband gebracht met de Duitse club. De Dalfsenaar was in de periode 1997-1999 zelf speler van Schalke.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!