Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse niet in zee met goaltjesdief uit Estland


22 december 2005 - Het lijkt onwaarschijnlijk dat Vitesse Tarmo Neemelo een contract gaat aanbieden. In de oefenwedstrijd tegen Bennekom (4-3 overwinning) kon de bonkige spits uit Estland volstrekt niet imponeren. Neemelo nam overigens wel een treffer voor zijn rekening. Onder toeziend oog van ex-bestuurslid Herman Veenendaal en manager voetbal Jan Streuer maakte Neemelo een zwakke indruk.

"Ik ga er nu niks over zeggen. Die jongen gaat terug, het lijkt me beter om het eerst te bespreken met die speler", zo houdt Streuer het spannend. "Verder is er niet veel nieuws hier. Er komt misschien nog een andere spits, maar niet op proef. Daar zijn we niet zulke liefhebbers van." (Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!