Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vandereycken nieuwe bondscoach


22 december 2005 - René Vandereycken is de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels. De Belgische voetbalbond KBVB maakte dat vanmiddag bekend. Vandereycken volgt daarmee Aimé Anthuenis die eerder opstapte nadat de Rode Duivels zich niet wisten te kwalificeren voor het WK in Duitsland.

De 52-jarige oud-international Vandereycken was de afgelopen jaren werkzaam als trainer van FC Twente en Racing Genk. Sinds enige tijd zat de oefenmeester zonder club. Vandereycken tekende een contract tot de zomer van 2008. Het is de bedoeling dat de Rode Duivels zich weer eens kwalificeren voor een groot toernooi dat wil zeggen de EK eindronde in 2008. Het EK wordt dan geouden in Zwitserland en Oostenrijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!