Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wint laatste bekerduel in Oosterpark


22 december 2005 - De laatste wedstrijd van FC Groningen in het vertrouwde Oosterpark is gespeeld. Vanavond moest Groningen het voor de Gatorade Cup opnemen tegen FC Volendam. Het elftal van Ron Jans won vrij eenvoudig met 3-0. Groningen dus door naar de kwartfinale en wanneer de club opnieuw een thuiswedstrijd loos mag men voor de eerste keer bekervoetbal spelen in het nieuwe Euroborg-stadion.

Al na een kwartier spelen was het duel in Groningen al beslist. Groningen had toen al een 2-0 voorsprong opgebouwd door goals van Yuri Cornelisse ('9) en Danny Buijs ('15). Uiteindelijk eindigde het duel in 3-0. Het was Glen Salmon die na 56 minuten spelen de derde Groningse treffer voor zijn rekening nam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!