Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax eenvoudig door naar kwartfinale


22 december 2005 - Ajax heeft vanavond een vrij eenvoudige 6-1 zege op FC Eindhoven geboekt. In het Jan Louwers-stadion in Eindhoven was het al na een kleine twintig minuten 4-0 in het voordeel van de Amsterdammers. De nummer achttien van de Gouden Gids Divisie kon in een uitverkocht stadion (4.500 toeschouwers) dus weinig weerstand bieden tegen Ajax.

In de eerste minuten van het duel was Eindhoven direct gevaarlijk. Het forceerde zelfs nog een corner. In de eerste de beste aanval van Ajax was het echter direct raak. Angelos Charisteas opende na vier minuten spelen de score. Tien minuten later stond het al 2-0 door een goal van Wesley Sneijder. Daarna ging het erg snel. Na een eigen doelpunt van Demouge ('16) en een goal van Nourdin Boukhari ('19) stond het al 4-0 voor Ajax.

Ajax ging in een lager tempo spelen en geloofde het allemaal wel. In de tweede helft maakte Wesley Sneijder er na een uur spelen nog 5-0 van. Stojanovic ('69) scoorde nog tegen maar het slotakkoord was voor Ajax. Het was Thomas Vermaelen die negen minuten voor tijd voor de 6-1 einstand tekende.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!