Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar is bijna van Ajax


23 december 2005 - De transfer van Klaas Jan Huntelaar naar Ajax is nagenoeg afgerond. De gesprekken tussen Heerenveen en Ajax begonnen stroef maar beide partijen zijn inmiddels een heel eind dichter bij elkaar gekomen. Een transfer lijkt nu echt slechts een kwestie van tijd. Ondertussen heeft Huntelaar al een medische keuring ondergaan. Wanneer de transfer doorgaat tekent Huntelaar voor 4,5 seizoen in Amsterdam.


De 22 jarige aanvaller lijkt vanavond nog te worden gepresenteerd aan de pers. SC Heerenveen heeft opnieuw een goede slag geslagen op de transfermarkt. In de zomer van 2004 nam Heerenveen de speler voor slechts 100.000 euro over van PSV. Nu ligt de verwachte transfersom tussen de 8 en 10 miljoen euro. Overigens zal PSV meedelen in de opbrengst.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!