Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax betaalt negen miljoen voor Huntelaar


23 december 2005 - SC Heerenveen krijgt volgens diverse bronnen acht miljoen euro voor de topscorer van Nederland. Dat klopt niet, zegt voorzitter Riemer van der Velde. Het exacte bedrag is negen miljoen euro. Geen slecht onderhandelingsresultaat vam Heerenveen, als je bedenkt dat Ajax in eerste instantie maar vier miljoen wilde betalen.

Klaas Jan Huntelaar is daarmee de duurste Heerenveen-speler ooit. Tot nu toe was dat Ruud van Nistelrooy. PSV betaalde in 1998 zo'n veertien miljoen (6,3 miljoen euro) gulden voor die speler. De laatste wedstrijd die Huntelaar voor SC Heerenveen zal spelen is op 30 december. Heerenveen ontvangt dan in het Abe Lenstra Stadion uitgerekend Ajax. Op 2 februari 2006 ontmoeten beide ploegen elkaar weer in Fryslân, maar dan in het kader van het nationale bekertoernooi. Dan zit de spits dus in een andere kleedkamer. (abelenstra.com)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!