Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente bijna rond met Anatoli Gerk


23 december 2005 - FC Twente lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met Anatoli Gerk. De Tukkers zijn het inmiddels al eens met Anderlecht, Gerk had bij de Belgische topclub nog een contract tot het einde van het seizoen. Gerk speelt al sinds het seizoen 2001/2002 bij Anderlecht maar was nooit een vaste waarde.


De 21 jarige Rus komt het beste tot zijn recht als aanvallende middenvelder. Algemeen Directeur Johan Plageman op de website van FC Twente: “De besprekingen zitten in de eindfase en de puntjes moeten nog op de i worden gezet. Met Anderlecht zijn wij eruit en de verwachting is dat wij er met de speler ook uit gaan komen. Om de selectie nog te versterken hebben we nog een speler op het oog.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!