Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Supporters NAC krijgen hun zin


9 januari 2006 - De supporters van NAC Breda hebben het dan eindelijk voor elkaar. Het nieuwe stadion wordt vernoemd naar een groot clubicoon uit het verleden. De naam van het stadion werd al jaren commercieel verkocht, dit tegen de zin in van de NAC supporters die het stadion zelf altijd het Rat Verlegh Stadion noemden. Op de nieuwjaarsreceptie in Breda werd deze naam nu ook officieel bekrachtigd.

Antoon 'Rat' Verlegh was in de jaren 20 de beste speler van NAC Breda, hij schopte het zelfs achtmaal tot het Nederlands Elftal. Later werd Verlegh ook nog trainer en ere-voorzitter van de club Breda. Verlegh overleed in 1963. Velregh kreeg de bijnaam 'Rat' vanwege zijn snelheid.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!