Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Principe-akkoord Van Dijk en FC Utrecht


9 januari 2006 - Geruchten waren er al langer, sommige media claimden zelfs al dat er een akkoord was. Gisteren (zondag) is er echter pas een principe-akkoord gekomen tussen FC Utrecht en Gregoor van Dijk. De middenvelder van Roda JC zal in de zomer transfervrij overstappen naar Utrecht vanwege een aflopend contract.

Zowel Van Dijk als FC Utrecht wil de deal nog niet bevestigen, het Algemeen Dagblad verwacht echter dat voorzitter Jan Willem van Dop van FC Utrecht de transfer vandaag op de nieuwjaarsreceptie zal aankondigen. Van Dijk:,, Ik mag nog niets zeggen. Op korte termijn komt er meer duidelijkheid. Ik beperk me tot de opmerking dat de kans klein is dat ik volgend seizoen nog bij Roda JC speel.''

De nu 24 jarige Van Dijk speelt al sinds 2001 voor Roda JC. De club nam hem toentertijd over van FC Groningen. In 2001 had ook FC Utrecht belangstelling maar werd de voorkeur gegeven aan Roda. Dit seizoen is Van Dijk aanvoerder bij Roda JC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!