Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Herbert Neumann langer bij VVV Venlo


9 januari 2006 - Herbert Neumann is ook volgend seizoen trainer van VVV Venlo, al weet je het in de voetballerij natuurlijk nooit zeker. Neumann verlangde zijn contract met 1 seizoen waardoor hij tot de zomer van 2007 onder contract staat bij VVV Venlo. Neumann volgde afgelopen zomer de naar RKC Waalwijk vertrokken Adri Koster op en is met VVV Venlo nog altijd in de race voor het kampioenschap.


Na 24 van de 38 competitieduels staat VVV Venlo bovenaan in de Gouden Gids Divisie. VVV Venlo was voor Neumann zijn eerste klus als coach sinds 1999, hij stapte toentertijd op bij Vitesse. Neumann verrichte scoutingswerkzaamheden voor diverse clubs maar toen VVV Venlo aanklopte wilde de Duitser toch nog een keer een team coachen. De inmiddels 52 jarige Neumann was eerder trainer van onder meer NAC Breda, Anderlecht en Istanbulspor.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!