Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Arsenal voorlopig zonder Van Persie


9 januari 2006 - Arsenal moet het voorlopig stellen zonder Robin van Persie. De aanvaller heeft een teen gebroken, dat heeft manager Arsène Wenger laten weten in de Engelse media. 'Van Persie heeft zijn voet gebroken en zal geruime tijd niet inzetbaar zijn', verklaarde Wenger tegenover Sky Sports. Het is onbekend hoe lang Van Persie uit de roulatie zal zijn. Het WK volgend jaar in Duitsland zal voor Van Persie overigens niet in gevaar komen.


Arsenal heeft sowieso te kampen met blessures in de voorhoede. Ook Thierry Henry is nog niet fit, al lijkt hij binnen nu en twee weken weer terug te komen in het basiselftal. De Spaanse aanvaller Reyes is zo goed als fit bevonden en lijkt morgen (dinsdag) al mee te spelen in het Carling Cup duel tegen Wigan Athletic.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!