Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hatem Trabelsi lange tijd uitgeschakeld


23 oktober 2003 - Ajax zal het lange tijd moeten stellen zonder Hatem Trabelsi. De Tunesische rechtsback van de Amsterdammers viel gisteren uit in het Champions League duel met Celta de Vigo en blijkt een scheurtje in de binnenband van zijn linkerknie te hebben opgelopen.


Trabelsi zou volgens de NOS zes tot tien weken uit de roulatie zijn. De rechtsback is dus zeker tot aan de winterstop uitgeschakeld. De verdediger heeft een contract tot het einde van het seizoen, Ajax heeft echter een eenzijdige optie dat het contract met twee seizoenen verlengd zal worden. Juist het gebruik van opties in voetbalcontracten staat onder druk, door onlangs gevoerd onderzoek is dit verboden in het Arbeidsrecht. Ajax is dan al in onderhandeling met Trabelsi over een nieuw en verbeter cotnract.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!