Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Charlie van den Ouweland naar FC Zwolle


9 januari 2006 - Charlie van den Ouweland speelt de tweede competitiehelft op huurbasis bij FC Zwolle, zo kan VoetbalPlus.nl exclusief onthullen. Roda JC en FC Zwolle zijn enkel nog in gesprek over de laatste details. Van den Ouweland werd door Roda JC afgelopen zomer transfervrij overgenomen van FC Den Bosch maar speelde tot dusver nog geen minuut in de hoofdmacht van de Limburgers.


Roda coach Huub Stevens ziet het niet zitten in de 24 jarige Van den Ouweland die elke maandag zijn wedstrijden meepikte met de beloften van Roda JC. Nu lijkt Van den Ouweland dus op huurbasis te vertrekken naar FC Zwolle dat op zoek was naar creatieve versterking voor haar middenveld. Vanavond praat de beleidsbepalers van Roda JC over de overgang, waarschijnlijk wordt de transfer dan bekrachtigd.

Van den Ouweland was vorig seizoen een van de smaakmakers bij FC Den Bosch. In drie seizoenen FC Den Bosch speelde de middenvelder, overigens de oudere broer van De Graafschap middenvelder Joep van den Ouweland, 93 duels. Van den Ouweland scoorde daarin 12 goals. Voor zijn periode bij FC Den Bosch speelde hij in de jeugdopleiding van Willem II waar hij niet wist door te breken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!