Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emile Mpenza gaat het grote geld tegemoet


10 januari 2006 - Emile Mpenza maakt definitief de overstap van het Duitse HSV voor Al Rayyan uit Qatar. Mpenza tekende een contract voor anderhalf seizoen. Twee weken geleden wees Mpenza nog een aanbod van Al Jazeera uit de Emiraten af. Het aanbod uit Qatar was echter te goed om te weigeren.


"Een aanbod als dit krijg je maar één keer in je carrière. Ik vind niet dat ik dit kon weigeren", zegt Mpenza in het Laatste Nieuws. "Veel mensen zullen niet begrijpen wat ik hier kom zoeken, maar je moet het zien om het te begrijpen. Dit is een mooie uitdaging. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt."

Mpenza wordt de spitsbroeder van Sonny Anderson (ex-Barcelona en Olympique Lyon). "Er is ambitie. Ik zit bij een club die echt naar een hoger niveau wil", klinkt het. Zijn overgang naar Qatar lijkt Mpenza wel zijn plaats bij de Rode Duivels te gaan kosten. Michel Preud'homme vergeleek het niveau in Qatar met de derde klasse in ons land.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!