Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mohammed Elberkani naar Lierse SK


10 januari 2006 - Mohammed Elberkani maakt de overstap naar Lierse SK. De aanvaller kwam niet voor in de plannen van Roda JC trainer Huub Stevens en had vorige maand al te horen gekregen dat hij de club in januari transfervrij kon verlaten. Na een proefperiode bij het Belgische Lierse SK is er een akkoord bereikt over een contract tot het einde van het seizoen.


Na Diego Jongen die naar Go Ahead Eagles vertrekt heeft Roda JC dus ook afscheid genomen van Elberkani. De buitenspeler kwam dit seizoen nog niet in actie voor het eerste elftal en speelde zijn wedstrijden bij de beloften. Vorig seizoen werd Elberkani nog door Roda verhuurd aan Fortuna Sittard waar hij een goede indruk achterliet.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!