Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ bijna rond met Joey Gudjonsson'


11 januari 2006 - AZ zal zich komende zomer zo goed als zeker gaan versterken met Joey Gudjonsson, zo meldt Voetbal International. De voormalig speler van RKC Waalwijk ziet een transfer naar Alkmaar wel zitten. Ook PSV heeft interesse maar AZ geniet de voorkeur. Volgens VI ligt er een meerjarige verbintenis op de 25 jarige Gudjonsson te wachten.


Gudjonsson speelde in het verleden al voor Racing Genk en MVV. De Nederlandse voetbalfans zullen hem echter kennen van RKC Waalwijk. De IJslander maakte furore in Waalwijk en vertrok in het seizoen 2001/2002 dan ook tussentijds naar Real Betis Sevilla dat ruim 3,65 miljoen euro voor de speler betaalde.

De afgelopen twee seizoenen kwam Gudjonsson uit voor Engelse clubs. Eerst voor Wolverhampton Wanderers en dit seizoen voor Leicester City. Beide teams komen uit in de Engelse Championship. De speler is overigens nog altijd eigendom van Betis Sevilla, Gudjonsson heeft komende zomer een aflopend contract. Met het aantrekken van Gudjonsson speelt AZ in op het afscheid van Barry van Galen en Michael Buskermolen. Beide spelers stoppen aan het einde van het seizoen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!