Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk wint in Breda


11 januari 2006 - Cees Lok had zijn debuut als trainer van NAC Breda waarschijnlijk wel wat anders verwacht. Zijn elftal verloor vanavond op eigen veld de Brabantse derby van RKC Waalwijk. RKC Waalwijk won vanavond met 2-1 en blijft daarmee een stabiele subtopper in de Eredivisie.


In een matig maar wel vermakelijk duel kwam RKC Waalwijk op voorsprong. Het was Jochen Janssen die vlak voor rust de bezoekers op voorsprong bracht. Na rust, na een solo van Jenner, kwam NAC weer op gelijke hoogte. De fans van NAC zagen de rest van de avond wel zitten maar kwamen bedrogen uit. Het was Rick Hoogendorp die na 67 minuten spelen RKC opnieuw op voorsprong zette, dit na een knappe voorbereiding van Maarten Martens. RKC won dus weer, NAC won van de laatste elf duels slechts 1 keer.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!