Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Versterkingen kunnen Willem II nog niet helpen


11 januari 2006 - Willem II heeft vanavond nog geen profijt gehad van de versterkingen die de club in de verkorte winterpauze heeft binnengehaald. Peersman, Valencia en Assou-Ekotto konden niet voorkomen dat Willem II dit seizoen weer eens verloor. In een bijna uitverkocht stadion verloor Willem II op eigen veld met 2-1 van Heracles Almelo.

Al na twee minuten spelen stond Heracles op voorsprong. Het was Thijs Sluijter die scoorde. Willem II moest nu helemaal komen. De bevrijding was dan ook groot toen de jonge Dembele vlak voor rust Willem II op gelijke hoogte bracht. In de tweede helft na een aantal defensieve blunders kwam Heracles zelfs weer op voorsprong. Hirayama die compleet vrij stond kon aannemen en daarna eenvoudig scoren. Heracles wint dus, Willem II blijft onderin draaien.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!