Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Voormalig Joegoslavisch international op proef bij Willem II


23 oktober 2003 - Naast het aantrekken van Romano Denneboom op huurbasis van SC Heerenveen, krijgt Mark Wotte er mogelijk nog een nieuweling bij in zijn selectie. Voormalig Joegoslavisch international Slobodan Komljenovic zal vandaag en morgen op proef zijn bij Willem II. Mogelijk dat de speler, die sinds het aflopen van zijn contract deze zomer bij Real Zaragoza zonder club zat, een contract krijgt aangeboden wanneer hij bevalt.

Mogelijk dat de speler, die sinds het aflopen van zijn contract deze zomer bij Real Zaragoza zonder club zat, een contract krijgt aangeboden wanneer hij bevalt. De verdediger speelde zogezegd de afgelopen twee seizoenen voor het Spaanse Zaragoza, daarvoor kwam hij uit voor Duitse clubs Frankfurt, MSV Duisburg en 1. FC Kaiserslautern. De nu 32 jarige Komljenovic speelde 30 interlands, de linksbenige verdediger kwam onder meer uit om het WK van 1998 in Frankrijk als wel op het EK van 2000 in Nederland. De verdediger speelde op beide eindtoernooien tegen het Nederlands Elftal en scoorde zelfs op het WK tegen Oranje. Deze wedstrijd eindigde in 2-1 in het voordeel van Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!