Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Shinji Ono keert terug naar Japan'


12 januari 2006 - Shinji Ono is bezig aan zijn laatste dagen in Europa. De Japanse middenvelder is toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt terug te gaan keren naar Japan. Ono staat in de belangstelling van het Engelse Bolton Wanderers maar deze wil nog altijd niet de gevraagde 2,5 miljoen euro ophoesten. Feyenoord, Ono en diens zaakwaarnemer hebben het management van Bolton nu tot zondag de tijd gegeven.


Volgens dagblad De Telegraaf heeft Ono zich al neergelegd bij een transfer naar Bolton Wanderers. Ono verwacht niet dat het nog rond komt. Eerder was het Japanse Urawa Red Diamonds wel bereid de gevraagde 2,5 miljoen euro te betalen aan Feyenoord. Ono speelt sinds de zomer van 2001 bij Feyenoord en won met de club de UEFA Cup.

Een aantal spelers van Feyenoord, waaronder aanvoerder Dirk Kuijt, hebben getracht Ono over te halen om het seizoen in Rotterdam af te maken. Ono, mits hij fit is en dat was in de looptijd van zijn contract vaak de vraag, is een meerwaarde voor Feyenoord. Het is overigens niet uitgesloten dat Feyenoord zich nog op de transfermarkt zal roeren nu het zowel Ono als ook de Braziliaan Coelho zal verkopen.

Overigens valt in Belgische media te lezen dat Feyenoord met Westerlo de afspraak heeft gemaakt dat er opnieuw een speler op huurbasis naar de club zal verhuizen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om linksback Patrick Mtiliga. Feyenoord verhuurde eerder Jackson Coelho aan de Belgische club maar verkocht deze speler gisteren aan het Spaanse Getafe.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!