Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV huurt Archie Thompson van Melbourne Victory


12 januari 2006 - PSV heeft zich versterkt met de Australisch international Archie Thompson. De speler wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Melbourne Victory. PSV heeft een optie tot koop genomen op de 27 jarige aanvaller. Daarnaast maakte de Eindhovense club bekend dat het contract van de talentvolle Ismail Aissati is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2009.


PSV was al lange tijd in onderhandeling met het Australische Melbourne Victory over een transfer. De Australische competitie eindigt in februari waarna Thompson maandenlang zonder competitievoetbal zou zitten. Guus Hiddink, coach van PSV en tevens bondscoach van AustraliŽ, besloot hierop de speler naar Eindhoven te halen. Het mes snijdt zo aan twee kanten. PSV kan gebruik maken van een goede spits en AustraliŽ heeft een aanvaller die op een hoog niveau traint en gaat spelen.

Eerder stond de Socceroo in Europa vier jaar lang onder contract bij het Belgische Lierse SK. Het werd overigens geen groot succes. Thompson is bij PSV al de vierde Australische speler. Nathan Coe, Jason Culina en Lindsay staan al enige tijd onder contract in Eindhoven.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!