Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Niet Kinet maar Smits (Eindhoven) naar Roeselare


12 januari 2006 - Sparta Rotterdam is Christophe Kinet dan toch niet kwijt aan het Belgische Roeselare. Kinet kon Sparta transfervrij verlaten voor de Jupiler League club maar het liep spaak op de persoonlijke voorwaarden van de speler. Wel vertrekt FC Eindhoven middenvelder Bjorn Smits zo goed als zeker naar de Belgische club.


De 30 jarige Smits speelde dit seizoen al 21 duels voor FC Eindhoven maar twijfelde niet toen Roeselare aankopte waardoor hij weer op het hoogste niveau actief zal zijn. De voormalig speler van Oostende, Geel en Westerlo zal vanmiddag voor de laatste keer praten met Roeselare. FC Eindhoven nam de speler in de zomer van 2003 over van Westerlo. Smits had bij Eindhoven nog een doorlopend contract.

Overigens zal Roeselare zich mogelijk ook gaan versterken met Bart Vlaeminck van Club Brugge. "Mocht de transfer van Smits niet
rond geraken, willen we er ook graag Vincent Provoost van Club bij. En er komt wellicht nog een speler, maar daar zijn we nog niet uit", aldus een woordvoerder Roeselare tegenover Sporza.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!