Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Heerenveen gelinkt aan Amerikaan'


12 januari 2006 - SC Heerenveen wordt na de miljoenentransfervan Klaas Jan Huntelaar naar Ajax bijna dagelijks in verband gebracht met spelers. Nu is er in Amerikaanse media het bericht dat Heerenveen onderhandelt met Michael Bradley van Metro Stars. De speler was vorig jaar januari twee weken op proef in Friesland. Ook bij Anderlecht werd de speler getest.


De afgelopen periode werd Heerenveen al gelinkt aan Hoogendorp, Babel, Alves, Lakic, Ljubojevic, Zomer, Johansen, Westerveld en Zoetebier. Op de nieuwjaarsreceptie van Heerenveen werd door voorzitter Van der Velde nog aangegeven dat er geen nieuwe spelers bij zouden komen of komt er dan toch nog iets uit de hoge hoed? (met dank aan abelenstra.com)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!