Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen in slotfase langs Vitesse


26 oktober 2003 - Vitesse heeft voor de derde keer dit seizoen een wedstrijd verloren in de slotfase. FC Groningen boog tegen de Arnhemmers in de laatste zes minuten een 0-1 achterstand om in een 2-1 zege. Ondanks dat de doelpunten van Groningen pas in de laatste minuten vielen, was de overwinning geheel terecht te noemen.


Voor rust was de wedstrijd niet al te goed, Groningen kreeg de betere kansen. De absolute uitblinker voor rust was Vitesse doelman Jim van Fessem, die veel essentiele reddingen verrichtte. Met name Hugo, Salmon en Elshot stuitten op 'De Tank', die Jevric goed verving.

In de tweede helft wierp Vitesse de schroom van zich af en schoot via Tim Cornelisse tegen de kruising. Even later kwamen de Arnhemmers fortuinlijk op 1-0. Didier Martel gaf een voorzet vanaf rechts die zomaar in het doel dwarrelde achter de verbouwereerde Groningen-doelman Beukenkamp.

FC Groningen ontwikkelde veel druk in de slotfase en na het inbrengen van de boomlange Vrede ging het mis. Vrede verlengde een corner en Smit kon de 1-1 scoren. Enkele minuten later rondde Martin Drent op het randje van buitenspel een voorzet van Landerl af: 2-1. Door de nederlaag blijft Vitesse op de 17e plaats, alleen Zwolle staat lager. (Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!