Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Owoeri op huurbasis naar Westerlo


28 januari 2006 - Feyenoord verhuurt John Owoeri voor de rest van het seizoen aan het Belgische Westerlo. Het afgelopen half jaar verhuurde Feyenoord al de Braziliaanse aanvaller Jaja Coelho aan de Jupiler Leagueclub. De aanvaller werd echter verkocht aan het Spaanse Getafe en nu heeft Feyenoord Owoeri als diens vervanger gestuurd.


Bij Feyenoord kwam Owoeri tot dusver officieel tot slechts 1 minuut in het eerste elftal. Owoeri speelt zijn wedstrijden wekelijks bij Jong Feyenoord. De Nigeriaanse jeugdinternational krijgt nu bij Westerlo de kans zich op een hoger niveau te ontwikkelen. Owoeri heeft bij Feyenoord een contract tot het einde van het seizoen, Feyenoord heeft een optie om dat met twee seizoenen te verlengen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!