Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II vergeet te winnen van NEC


28 januari 2006 - Willem II is er niet in geslaagd om vanavond van NEC te winnen ondanks een 2-0 voorsprong die lange tijd op het bord stond. De Tilburgers leken sinds lange tijd weer eens de drie punten binnen te halen. Tot een kwartier voor tijd had men in het eigen stadion een 2-0 voorsprong in handen. NEC middenvelder David Jones scoorde in de slotfase echter tweemaal tegen.


Willem II wacht al weer vier maanden op een overwinning. Vandaag leek het er eindelijk van te komen. Vanaf de eerste minuut werd NEC onder druk gezet. Na acht minuten was daar ook al een 1-0 voorsprong door een treffer van Dembele. Het zorgde ervoor dat Willem II makkelijker ging voetballen en dat NEC moest komen. Na 25 minuten spelen kwam Willem II zelfs op een 2-0 voorsprong te staan door Van Mosselveld die van dichtbij doel trof.

In de tweede helft kwam er een ander NEC uit de catacomben. Willem II wist zich moeilijk raad met dit NEC maar grote kansen voor de bezoekers bleven uit tot een kwartier voor tijd. Het was Manchester United huurling David Jones die een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer scoorde, het was voor de middenvelder de eerste wedstrijd als basisspeler. Na het tegendoelpunt was Willem II het spoor compleet bijster. Zes minuten voor tijd verzilverde diezelfde Jones ook nog eens een strafschop waardoor NEC toch nog een puntje overhield aan het treffen met Willem II.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!