Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Majstorovic definitief naar FC Basel


30 januari 2006 - Daniel Majstorovic verruilt per direct FC Twente voor de Zwitserse topclub FC Basel, zo bevestigt FC Twente op haar website. De Zweedse verdediger leefde in onmin met trainer Coolen als mede zijn teamgenoot Blaise N'Kufo. Een vertrek van Majstorovic uit Enschede was voor alle partijen dan ook wenselijk.


De Zweedse verdediger werd in de zomer van 2004 door FC Twente overgenomen van Malmo en groeide in korte tijd uit tot een leider van de defensie. Het leek slechts een kwestie van tijd voordat Majstorovic de overstap zou gaan maken naar een Nederlandse topclub dan wel een club uit de Engelse Premiership. Interesse was er altijd wel, concreet werd het echter niet. Majstorovic moet nog wel een medische keuring ondergaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!