Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Karim Saidi lijkt naar Lecce te verkassen


30 januari 2006 - Niet Stade Rennes maar het Italiaanse Lecce lijkt de nieuwe werkgever van Karim Saidi te worden, zo meldt Johan Derksen in het programma Voetbal Insite. Lecce hoopt vanavond nog tot een akkoord te komen met de Tunesisch international van Feyenoord. De 22 jarige Saidi mag bij Feyenoord vertrekken, vorig seizoen speelde de centrale verdediger nog 30 duels. Dit seizoen kwam hij slechts viermaal in actie.


Saidi revelatie van de eerste seizoenshelft van het seizoen 2004/2005. Feyenoord kaapte de speler weg uit de Tunesische competitie en al snel kwamen de geruchten op gang dat Saidi al snel naar een grote Engelse club zou vertrekken. Sinds de entree van Erwin Koeman en de komst van Serginho Greene en later Ron Vlaar werd Saidi overbodig.

Naast Saidi hoopt ook Cory Gibbs vandaag nog zijn handtekening te zetten onder een contract bij een andere club. Gibbs lijkt te kiezen voor ADO Den Haag. Gibbs staat pas een jaar onder contract in Rotterdam maar Feyenoord ziet ook in de Amerikaanse verdediger geen toekomstig basisspeler.

Ondertussen zouden NEC, NAC Breda en Anderlecht interesse hebben in Gabor Babos. Feyenoord zou de doelman willen verkopen. Momenteel is Babos door Feyenoord verhuurd aan NEC.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!