Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vier duels schorsing voor Van der Vaart


28 oktober 2003 - De openbare aanklager van de KNVB heeft Rafael van der Vaart een schikkingsvoorstel van vier duels gedaan, waarvan een voorwaardelijk. De Ajax aanvoerder trapte in de topper PSV Ajax na op PSV aanvaller John de Jong die op dat moment op de grond lag.

Van der Vaart was de enige speler in het duel die met de rode kaart van het veld vertrok. Ajax en Van der Vaart hebben nu tot morgenochtend 9.30 uur de tijd om in beroep te gaan tegen het voorstel. Mocht de jonge middenvelder de straf accepteren dan mist hij de duels tegen AZ, ADO Den Haag en SC Heerenveen. Ajax kan dan weer een beroep doen op Van der Vaart in de thuiswedstrijd tegen Ajax maar moet het in de topper tegen AZ (dit weekend) zonder hem doen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!