Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lecce huurt Karim Saidi met optie tot koop


31 januari 2006 - Karim Saidi heeft zijn verwachte overgang naar het Italiaanse Lecce afgerond. De 22 jarige Tunesisch international hoopt in de Serie A meer speelminuten te kunnen vergaren dan dit seizoen bij Feyenoord. Saidi wil komende zomer namelijk met zijn land naar het WK in Duitsland. Lecce zal de speler tot het einde van het seizoen huren van Feyenoord met een optite tot koop.


Vorig seizoen was Saidi nog bij Feyenoord een basisspeler, door de komst van Serginho Greene en later Ron Vlaar was er bij Feyenoord geen uitzicht meer op een basisplaats. Dit seizoen kwam hij slechts 1 maal in actie als basisspeler en drie maal als invaller.‘Dit is voor mij een goede oplossing’, aldus Saidi op Feyenoord.nl. ‘Ik ga naar een topcompetitie en blijf in beeld voor het WK.’ Saidi heeft bij Feyenoord een contract tot de zomer van 2009.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!