Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martin Drent teruggezet naar tweede elftal


28 oktober 2003 - Martin Drent is door de clubleiding van FC Groningen voor een periode van drie dagen teruggezet naar Jong Groningen. De spits, die zondag nog de winnende goal scoorde tegen Vitesse, kwam afgelopen zondag niet opdagen bij de uitlooptraining. Drent was vergeten dat de wintertijd in de nacht van zaterdag op zondag was ingegaan en stond zo zondagochtend om 8.00 uur voor het dichte hek van het Stadion Oosterpark. Naar eigen zeggen kon Drent vervolgens noch trainer Ron Jans noch teammanager Theo Huizenga bereiken en veronderstelde hij dat de training wellicht zou zijn afgelast.


De clubleiding verwijt Drent dat hij vervolgens de hele dag niets meer van zich heeft laten horen en ook de rest van de dag onbereikbaar was.

Martin Drent zal vanavond dus niet meespelen in Roosendaal tegen RBC, maar zal het woensdagavond in Glimmen met Jong Groningen opnemen tegen Drachtster Boys. Dat duel begint om 19.30 uur. Als Drent goed traint bij de tweede selectie, zal hij donderdagochtend om 10.00 uur gewoon weer op het veld staan bij de training van het eerste elftal. Spits en topscorer Glen Salmon is geschorst voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord en dus lijkt het zeer voor de hand liggend dat Drent aanstaande zondag in de basis zal starten.

In een reactie aan het Dagblad van het Noorden en RTV Noord laat Drent weten dat hij de straf buiten proporties vindt: "Behalve een schording van drie dagen heb ik ook nog eens een boete gekregen van 250 euro, nou, dat vind ik nogal wat. Ik vind dat ik veel te zwaar gestraft ben. Ik had het kunnen begrijpen als ik zondagmorgen helemaal niet was komen opdagen. Ik ben wel vaker geschorst geweest, dan was het terecht. Maar dit..! Ik was vergeten dat het wintertijd was, sorry hoor. Maar om daarvoor zó zwaar gestraft te worden. Ik vind dit buiten proporties." (BRON : FCGroningen.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!