Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verdiend langs Ajax


5 februari 2006 - Feyenoord heeft vanmiddag met 3-2 gewonnen van Ajax. In de Kuip scoorden Hofs, Castelen en Kuijt voor Feyenoord en waren Rosenberg en Huntelaar trefzeker voor Ajax. Door deze overwinning is het verschil tussen koploper PSV en Feyenoord verkleind tot 3 punten.

De beginfase was duidelijk voor Ajax. Ajax toonde meer agressiviteit en zette Feyenoord zwaar onder druk. In de 21e minuut kwamen de Rotterdammers echter op voorsprong. Hofs rondde na een pass van Kalou koelbloedig af oog in oog met Stekelenburg. Een betere hervatting was echter niet mogelijk voor Ajax; binnen de minuut schoot Rosenberg op aangeven van de goed spelende Emanuelson Ajax weer op gelijke hoogte. Na deze goal was het echter Feyenoord dat het initiatief nam en Ajax vooral op het middenveld overklaste. Dit werd in de 45e minuut beloond met een goal van Castelen, die bediend werd door Dirk Kuijt.

In de tweede helft was er geen sprake meer van een wedstrijd. Feyenoord was veel beter en Dirk Kuijt verdubbelde de marge via een fantastische pegel. Hierna waren er nog handenvol kansen voor de stadionploeg, onder andere via Paauwe en diezelfde Kuijt, maar bleef de stand ongewijzigd. In de 90e minuut leek het nog spannend te gaan worden, toen Huntelaar van dichtbij de 3-2 binnenschoot, maar hier zou het bij blijven. Door deze overwinning is het puntenverschil tussen Feyenoord en Ajax opgelopen tot 17.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!