Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wil Zomer niet laten gaan


8 februari 2006 - De toekomst van FC Twente verdediger Ramon Zomer blijft onduidelijk. SC Heerenveen heeft interesse, maar FC Twente werkt niet echt mee. Dat meldt de papieren uitgave van Voetbal International. SC Heerenveen heeft FC Twente inmiddels een paar keer benaderd en gevraagd een transfersom te noemen. De club uit Enschede gaf aan die vraag tot nu toe geen gehoor.


Het contract van Zomer loopt af in 2007. FC Twente wil dat contract openbreken en met twee of drie jaar verlengen. De speler zelf weet nog niet of hij op dat aanbod ingaat. Ramon Zomer gaf eerder aan dat hij een overstap naar SC Heerenveen in principe wel ziet zitten. FC Twente wil hem dus eigenlijk niet laten gaan. (www.abelenstra.com)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!