Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Didulica krijgt boete van Austria Wien


29 oktober 2003 - Oud-Ajax doelman Joey Didulica ligt momenteel in Oostenrijk onder vuur. Didulica heeft inmiddels een boete gehad van zijn club Austria Wien na negatieve opmerkingen gemaakt te hebben over haar supporters als wel over het niveau van de Oostenrijkse competitie.


Didulica kwam uitgebreid aan het woord over zijn eerste maanden bij Austria in “Sportwoche”. De Australische doelman zei onder meer dat de supporters van Austria een schande waren en dat de Oostenrijkse competitie bij de slechtste voetbalcompetities van Europa behoorden. Ondanks dat hij ontkent dat Didulica ontkent dat hij deze uitspraken heeft gedaan kan hij een boete tegemoet zien.Daarnaast zwakt hij de opmerking over de supporters af. ‘Een supporter moet niet een of twee spelers ondersteunen maar het gehele team. Het is echt belachelijk hoe sommige spelers hier worden behandeld. Dat is niet eerlijk. Een supporter moet er staan voor het hele team, in goede maar ook in slechte tijden.’ Aldus Didulica. Waarschijnlijk doelt de keeper op de zaak rond Ivica Vastic, die kwam afgelopen zomer over van de grote rivaal Sturm Graz maar krijgt in Wenen de supporters niet mee.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!