Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jefferson Farfan bewijst waarde voor PSV


8 februari 2006 - Bij FC Utrecht begon vanavond Franck Grandel als doelman. Eerder dit seizoen was de Fransman nog de meest besproken persoon in de uitwedstrijd tegen PSV vanwege een aantal blunders. Vandaag kon hij weinig doen aan het 2-1 verlies in de eigen Galgenwaard tegen PSV. Jefferson Farfan etaleerde zijn klasse.

FC Utrecht was zeker niet minder dan PSV. Het verschil is echter dat PSV een stuk efficiŽnter met de gegeven kansen omgaat. Bij rust was dat al duidelijk. Het spel was voor FC Utrecht als mede aantal mogelijkheden, toch keek men na 45 minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan. De eerste de beste kans van PSV was direct raak. Na 21 minuten spelen was het Jefferson Farfan die wederom belangrijk voor PSV was.

Na rust kwam FC Utrecht echter op gelijke hoogte en daar was niets op af te dwingen. Adil Ramzi stond op de juiste plaats toen een omhaal van Dwight Tiendalli terug het veld in stuiterde, Gomes was uiteraard compleet kansloos. Toch was het vandaag weer PSV wat de volle buit pakte. Twaalf minuten voor tijd was Jefferson Farfan doeltreffend na een combinatie met Jan Vennegoor of Hesselink.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!