Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cristiano matchwinner bij Roda-RKC


8 februari 2006 - RKC Waalwijk zakt steeds verder weg op de ranglijst. Vandaag verloor men opnieuw. Dit maal was Roda JC in het eigen Parkstad Limburg Stadion te sterk voor RKC. Het was Cristiano die na een uur spelen de enige treffer scoorde.


Roda JC begint nu het seizoen al bijna het einde nadert pas echt op stoom te komen. Het spel wordt wekelijks beter al gaat dit niet altijd gepaard met doelpunten. Vandaag was het allemaal iets minder maar pakte men wel weer eens de drie punten. Beide teams kregen in de eerste helft kansen op de openingstreffer. Zowel Roda JC als RKC zouden het duel ook eindigden met tien spelers.

Aan de kant van Roda JC werd Cissť na 35 minuten spelen van het veld gestuurd. Vier minuten later kreeg ook Hans van de Haar (RKC) een rode prent. RKC trainer Adri Koster besloot als eerste met een wissel zijn team om te gooien. Een verdediger (Teixeira) werd ingeruild voor een middenvelder (Mathijssen). Bij rust overrompelde zijn collega Stevens hem echter door Voigt naar de kant te halen voor een extra aanvaller: Cristiano.

Diezelfde Braziliaanse aanvaller werd uiteindelijk de matchwinnaar in Kerkrade. RKC Waalwijk ging op zoek naar de gelijkmaker maar de grootste kansen waren uiteindelijk voor Roda JC. De Limburgers zijn RKC, de nummer tien van de Eredivisie, inmiddels op twee punten genaderd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!