Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax overtuigt ook niet tegen Willem II


8 februari 2006 - Ajax blijft kwakkelen in de Eredivisie. Vandaag stond in de Amsterdam Arena een wedstrijd op het programma tegen laagvlieger Willem II. Toch kon het elftal van Danny Blind ook vandaag maar nauwelijks imponeren. Het was uiteindelijk Markus Rosenberg die Ajax bevrijdde en het elftal een belangrijke zege schonk.


Afgelopen weekend won Willem II nog met 3-1 van RBC Roosendaal. Het werd door vele bestempeld als een eerste stap uit een diep dal. Ajax zit nog in een dal na de zwakke resultaten van de afgelopen weken waaronder het verlies tegen aartsrivaal Feyenoord. Er zou vandaag dus mogelijk wel een stuntje hebben ingezeten voor Willem II.

Het kwam er echter niet van. Ajax won uiteindelijk met hangen en wurgen met 1-0 van Willem II. De bezoekers van Willem II hadden met iets meer geluk vanavond zelfs op voorsprong kunnen staan. Anouar Hadouir wist een fout van Ajax keeper Maarten Stekelenburg niet af te straffen. Uiteindelijk was het Rosenberg ('55) die opnieuw belangrijk was. De Zweed scoorde voor de vijfde wedstrijd op rij voor de Amsterdammers en bezorgde Ajax daarmee drie belangrijke punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!