Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ volgt Joonas Kolkka'


11 februari 2006 - AZ heeft meer dan gewone belangstelling voor Joonas Kolkka, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 31 jarige Fins international is bezig aan een uitstekend seizoen bij ADO Den Haag en heeft een aflopend contract. AZ zal de speler de komende weken dan ook intensief scouten.


Technisch directeur Marcel Brands: "Het is niet zo dat we interesse voor Kolkka hebben. Maar we werden getipt en hij is geen speler van wie je meteen zegt: dat is niks. Ik vond hem bijvoorbeeld in de thuiswedstrijd tegen ons erg goed spelen. We bekijken hem nu een paar weken achter elkaar, en dan zien we verder wel hoe het loopt."

Kolkka kan langer bij ADO Den Haag blijven maar stelt een beslissing over een contractverlenging momenteel uit. De Fin wil de huidige situatie bij Den Haag afwachten. Het is goed mogelijk dat trainer Frans Adelaar het seizoen niet zal afmaken, daarnaast stevent de club momenteel ook af op nacompetitie. Kolkka wordt overigens ook al enige tijd in de gaten gehouden door NEC, zo kan VoetbalPlus.nl onthullen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!