Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Vaart accepteert schorsing


29 oktober 2003 - Rafael van der Vaart heeft het schikkingsvoorstel van de openbare aanklager van de KNVB geaccepteerd. Zodoende is de Ajax aanvoerder de komende drie duels geschorst maar kan hij wel van de partij zijn in het duel in de Amsterdam ArenA tegen Feyenoord.

Van der Vaart liet zich in de topper PSV Ajax gaan. Eerder in de wedstrijd had PSV aanvoerder Mark van Bommel de jonge middenvelder afgestopt door zichzelf breed te maken.Van der Vaart kreeg zodoende te maken met de elleboog van Van Bommel. Niet veel later trapte hij een op de grond liggende John de Jong enkele malen in zijn rug. Hierop besloot scheidsrechter Braamhaar hem van het veld te sturen. Van der Vaart mist nu de wedstrijden tegen AZ (thuis), ADO Den Haag (uit) en SC Heerenveen (thuis). De middenvelder kan zich nu volledig richten op de play off wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!