Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo grote winnaar inhaalronde


13 februari 2006 - VVV Venlo en FC Den Bosch waren vandaag de grote winnaars bij de inhaalronde van de Gouden Gids Divisie. Vandaag stonden een groot aantal inhaalduels op het programma, die de afgelopen weken door het slechte weer niet konden wordne gespeeld. Excelsior speelde gelijk in Maastricht tegen MVV terwijl VVV Venlo in eigen huis wel de volle buit pakte tegen FC Zwolle. FC Den Bosch won op eigen veld van FC Volendam.


MVV-Excelsior 0-0 (0-0)
Opnieuw kwam Excelsior niet tot scoren. Afgelopen vrijdag speelde men eveneens met 0-0 gelijk, toen was op Woudestein FC Volendam de tegenstander. Ondanks kansen, voornamelijk in de slotfase, voor zowel MVV als Excelsior werd er vanavond niet gescoord.

VVV Venlo-FC Zwolle 1-0 (0-0)
VVV Venlo pakte vanavond wel de volle buit en kon daarmee profiteren van het puntverlies van concurrent Excelsior. Het enige doelpunt van vanavond werd gescoord door Dirk-Jan Derksen ('59).

FC Den Bosch-FC Volendam 1-0 (0-0)
Een boeiend duel vanavond tussen de nummer vijf (FC Den Bosch) en de nummer drie FC Volendam. Beide teams kregen kansen op de eindoverwinning. Uiteindelijk trok FC Den Bosch in de slotfase aan het langste eind. Wim Raymaekers was zeven minuten voor tijd de enige doelpuntenmaker. De Belgische verdediger scoorde uit een vrije trap van Stanley Aborah. In blessuretijd miste Aborah nog een toegekende strafschop.

FC Emmen-Helmond Sport 1-1 (0-1)
FC Emmen vergat vanavond in te lopen op koploper Excelsior. De thuisploeg was de betere ploeg maar keek bij rust wel tegen een achterstand aan. Het was Calabro die vlak voor rust scoorde op aangeven van Bridji. Na 65 minuten spelen stelde Leferink orde op zaken. In het restant van het duel kreeg Emmen nog voldoende kansen op de eindoverwinning maar bleef het steken op een gelijkspel.

Overige uitslagen
AGOVV Apeldoorn-Veendam 1-1 (0-0)
FC Eindhoven-FC Dordrecht 1-3 (1-0)

Linkerrijtje GGD na 29 van de 38 duels
1. Excelsior 29-58
2. VVV Venlo 29-55
3. FC Emmen 28-50
4. FC Volendam 29-50
5. FC Den Bosch 28-49
6. Haarlem 29-45
7. Helmond Sport 29-45
8. FC Zwolle 29-44
9. De Graafschap 28-40
10. AGOVV 28-40Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!