Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax hoopt op Gentenaar en Mathijsen


13 februari 2006 - Ajax hoopt zich voor komend seizoen te versterken met Dennis Gentenaar als tweede doelman. Dat werd vanavond door Johan Derksen gemeld in het programma Voetbal Insite. Gentenaar verruilde afgelopen zomer NEC voor het Duitse Borussia Dortmund waar hij een contract heeft tot het einde van het seizoen. Gentenaar kan ook in Dortmund blijven.


Volgens Derksen is de kans zeer groot dat Gentenaar kiest voor een rol op het tweede plan bij Ajax. Er zou een driejarig contract voor de doelman klaarliggen. Tot dusver kwam de 30 jarige Gentenaar nog niet in actie voor Dortmund, de club is echter erg tevreden over zijn rol binnen het team.

Ajax moet op zoek naar een ervaren stand-in achter Maarten Stekelenburg. Hans Vonk zal aan het einde van het seizoen zijn profloopbaan eindigen, terwijl Bodgdan Lobont al in de winterstop werd verkocht aan het Italiaanse Fiorentina. Ajax heeft voor volgend seizoen tot dusver alleen de beschikking over Stekelenburg en de jonge onervaren Kenneth Vermeer.

Ondertussen meldde Derksen ook dat Ajax nog zoekt naar versterking voor het centrum. Voor komend seizoen contracteerde club al Jaap Stam, Ajax zou daar graag Joris Mathijsen naast zetten. De verdediger ligt nu nog onder contract bij AZ. Ongetwijfeld zal dit een nieuwe aflevering opleveren in de soap tussen Ajax en AZ. Mocht het niet lukken om Mathijsen te contracteren dan kijkt Ajax nadrukkelijk naar Wilfred Bouma. De verdediger verruilde afgelopen zomer PSV voor het Engelse Aston Villa waar hij na een moeizaam begin inmiddels een basisspeler is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!