Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dave van den Bergh wil FC Utrecht verlaten


14 februari 2006 - Dave van den Bergh heeft de leiding van FC Utrecht verzocht of hij de club aan het einde van het seizoen kan verlaten. Van den Bergh heeft bij Utrecht nog een contract tot de zomer van 2007. Vanwege privé-omstandigheden wil de 29 jarige Van den Bergh echter al komende zomer met zijn Amerikaanse vrouw en hun zoontje naar de Verenigde Staten verhuizen.


'Wij bekijken de komende tijd of en zo ja hoe we aan Dave's verzoek kunnen voldoen', zegt voorzitter Jan Willem van Dop op de website van FC Utrecht. Van den Bergh speelt sinds 2000 voor FC Utrecht. Eerder kwam hij uit voor Ajax en het Spaanse Rayo Vallecano. Voor Van den Bergh bestaat al belangstelling van enkele Amerikaanse clubs, waaronder Dallas Burn.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!