Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Zwolle versterkt zich met verdediger


14 februari 2006 - FC Zwolle heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Erik Rotman. De 20 jarige verdediger komt over van de amateurs van DOS Kampen. Rotman tekende een tweejarig contract bij FC Zwolle.


De linksbenigeverdediger maakt al twee seizoenen deel uit van de zaterdag hoofdklasser DOS Kampen. Ook maakt hij deel uit van het Nederlands amateurelftal, wat wordt gevormd door spelers onder de 23 jaar uit de Hoofdklasse.

Algemeen directeur Gerald van den Belt: "Erik is, ondanks zijn jonge leeftijd, een sterke speler met veel overzicht en techniek. Dat hij al zo jong op een dergelijk hoog niveau mee kan, zegt ons heel veel. Dat geldt zowel voor het niveau van DOS Kampen als dat van het Nederlands amateur-elftal. Ik verwacht dat Rotman zich in de toekomst kan ontwikkelen tot een waardevolle speler van FC Zwolle."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!